فست فود کندز

فست فود کندز

مدیریت : کندز

جنب پاساژ پروما، بلوار جانباز

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه به روش اصیل ایتالیایی در منزل-کندز


طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه به روش اصیل ایتالیایی در منزل-کندز

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه به روش اصیل ایتالیایی در منزل-کندز

پیتزا مارگاریتا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. پیتزا مارگاریتا هم مانند دیگر پیتزاهای معروف اصالتا متعلق به کشور ایتالیا می باشد

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. پیتزا مارگاریتا هم مانند دیگر پیتزاهای معروف اصالتا متعلق به کشور ایتالیا می باشد و در خیلی از کشورها با نام پیتزا گوجه فرنگی شناخته می شود. دلیل اینکه نام این پیتزا را پیتزای گوجه فرنگی نهاده اند این است که مانند دیگر پیتزاها بر روی این پیتزا خبری از گوشت و مرغ و فراورده های آنها مانند سوسیس و کالباس نیست و مواد اصلی تشکیل دهنده این پیتزا گوجه فرنگی و ریحان هستند و به همین دلیل این پیتزا نسبت به پیتزهای دیگر سالم تر می باشد.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه به روش اصیل ایتالیایی در منزل-شبدیز

دستور پخت پیتزا مارگاریتا

مرحله اول

اگر ظاهر پیتزا برایتان مهم است حتما از گوجه فرنگی های یکدست با سایز نسبتا کوچک استفاده کنید تا در پایان پیتزای زیباتری داشته باشید. ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم سپس از وسط نصف می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سیر با ادویه ها یکدست شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی ۸ عدد کوچک
ریحان ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
خمیر پیتزا ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه به روش اصیل ایتالیایی در منزل-شبدیز

مرحله سوم

در ادامه نصف ریحان را به همراه سیر تفت می دهیم و پس از اینکه ریحان آب انداخت و آب اضافی آن تبخیر شد تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد کمی خنک شوند. حالا خمیر پیتزا را داخل قالب قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط سیر و ریحان را روی خمیر پیتزا پخش می کنیم. در ادامه پنیر پیتزا را روی سطح پیتزا می پاشیم و گوجه فرنگی را به ترتیب روی پنیر پیتزا می چینیم. ریحان های باقیمانده را نیز به صورت مرتب روی سطح پنیر می چینیم.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه به روش اصیل ایتالیایی در منزل-شبدیز

مرحله پنجم

فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزا طلایی شود.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه به روش اصیل ایتالیایی در منزل-شبدیز

0 دیدگاه

ثبت دیدگاه